Esküvői ajánlatunk

Álomesküvő a Halasi Pincében!

Minden jegyespárnak az egyik legfontosabb dolog, hogy olyan helyet találjanak az esküvőjük helyszínéül, ami tökéletesen megfelel az igényeiknek. Különleges környék, ami magával ragad! Ideális helyszín, hogy a násznép kényelmesen és kiváló környezetben tudjon ünnepelni! Minőségi konyha, ami ínycsiklandó íz világot biztosít! Jó italok, amik csak növelik az est hangulatát! Barátságos, segítőkész kiszolgálás, hogy minden vendég érezze: Törődnek vele! Meseszép dekoráció, ami még különlegesebbé varázsolja a helyszínt!

A Halasi Pince mindezt tudja neked biztosítani! Teraszunk akár 110 fő kényelmes befogadására képes és csodálatos pazar panorámát biztosít! Az épület különleges, romantikus hangulatot ad a felejthetetlen eseményhez! Személyzetünk több éves, kiváló vendéglátói tapasztalattal rendelkezik és örömmel segítenek, hogy ezen a napon mindenki maximális figyelmet és kiszolgálást kapjon!

Konyhánkban a séf és csapata kreatív étel kompozíciókkal, csúcsgasztronómia élményével gazdagítják a násznépet, melyet a Halasi Pincészet borai is kiegészítenek.

Segítünk nektek a szervezésben, hogy minél több terhet levegyünk a vállatokról. Mindent megteszünk, hogy a legapróbb igényeitek is megvalósuljanak ezen a csodálatos napon! Az esküvőtökön Ti vagytok a legfontosabbak, ezért hasznos tanácsokkal látunk el benneteket, ami megkönnyíti a szervezést és segítünk minden kívánságotokat megvalósítani!

A legfőbb szempontok mellett figyelembe vettük, hogy vonzó, ár- érték arányt biztosítsuk. Bármilyen kérdésetek is legyen, állunk rendelkezésetekre, és örömmel várunk benneteket egy bemutató körbevezetéssel, előre egyeztetett időpontban.

Tegyük együtt felejthetetlenné az esküvő napját!

Ünnepeljetek nálunk, meseszép környezetben!

© Minden jog fenntartva: HalasipinceAz oldalt készítette: